Melding

facebook Instagram

Onderzoek

Als je zwanger wilt worden, ga je een spannende tijd tegemoet. En hoewel je er misschien er nog niet aan denkt, is een gezonde leefstijl nog vóór je zwanger bent al belangrijk voor je kindje van straks.

Om je daarbij te helpen kun je meedoen met het Sneller Zwanger-programma. Dat is een coachings-app die je helpt om gezonde keuzes te maken - voor jezelf, en voor je toekomstige kindje. Met de app verdien je voor elke gezonde actie punten (coins) die je kunt inwisselen voor leuke cadeautjes. Hiermee bieden we jou een steuntje in de rug. Meedoen is kosteloos!

Jouw deelname is niet alleen goed voor jou, maar ook voor andere vrouwen met een kinderwens. Want in dit onderzoek willen we ontdekken hoe we vrouwen het beste kunnen helpen om gezond zwanger te worden. We doen het samen, voor een nieuwe generatie!

Ben je geïnteresseerd in deelname? Vul dan jouw emailadres is. Je ontvangt van ons een kort vragenlijstje waarmee we kunnen kijken of je binnen de doelgroep valt.

Sneller Zwanger is een ZonMw onderzoeksproject van het Erasmus MC. Sneller Zwanger is een onderdeel van het leefstijlcoachingsprogramma Slimmer Zwanger voor vrouwen met een kinderwens en zwangere vrouwen.

Lees hier de informatie folder om op de hoogte te zijn van wat het meedoen aan wetenschappelijk onderzoek inhoudt.

Wij zijn Tamara en Sharissa, arts-onderzoekers bij Sneller Zwanger van het Erasmus MC. Wij zetten ons in voor een betere gezondheid voor moeder en kind, al vóór de zwangerschap (pre-conceptie!). Dit doen we bijvoorbeeld door onderzoek te doen naar de wensen en behoeften van (wens)ouders in deze periode. Het allerbelangrijkst vinden we echter het geven van informatie en tips over de preconceptieperiode. Dus heb je vragen over snel en gezond zwanger worden? Stel ze ons gerust!

Mail naar snellerzwanger@erasmusmc.nl of bel naar 06 81 17 76 05 (bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur).

Wil je een gezond kind?
Doe mee!


265
vrouwen gingen je voor